Særlige rejsetilbud til Island med Icelandair

west_fjords_icelandI månederne juni, juli og august tilbyder Icelandair særlige rejsetilbud til Island med syv overnatninger i Island til prisen for seks.

Dette utrolige tilbud er inklusive fly, syv overnatninger på Nordica Hotel Hilton Reykjavik eller det luksuriøse Hotel Loftleiðir med morgenmad samt en gratis dagtur til den berømte naturlige spa Den Blå Lagune.

I en hel uge kan du opleve Islands magi – lige fra dets vidunderlige, vilde natur til hvile og afslapning i den geotermiske spa, Den Blå Lagune. Du nyder godt af, at begge hoteller er ideelt beliggende midt i Reykjavík tæt ved indkøbsstrøget Laugavegur. I centrum er der en lang række butikker, restauranter, cafeer, barer og det verdensberømte natteliv – alt sammen lige til at gå til fra hotellerne.

Desuden tilbyder Icelandair en behagelig, rar og venlig atmosfære på alle fly og sørger for, at hver eneste rejse er en nydelse og afslappende for passagererne. Hvert eneste af Icelandairs fly giver samtlige passagerer god benplads, gratis drikkevarer, et udvalg af snacks samt gratis adgang til passagerunderholdning på en berøringsfølsom skærm på bagsiden af alle nakkestøtter – kun en armslængde væk.

Få mere at vide om særlige rejsetilbud til Island på www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.