Transatlantiske fly til Europa og Nordamerika med Icelandair

icelandair_runwayIslands førende flyselskab, Icelandair, tilbyder transatlantiske fly med forbindelse til over tyve destinationer i hele Norden, det europæiske fastland, Nordamerika og Storbritannien.

Icelandair tilbyder en behagelig, rar og venlig atmosfære på alle fly og sørger for, at hver eneste rejse er en nydelse og afslappende for passagererne. Hver eneste af Icelandairs fly giver samtlige passagerer god plads til benene, gratis drikkevarer, et udvalg af snacks samt gratis adgang til passagerunderholdning via en berøringsfølsom skærm bagpå alle nakkestøtter – lige til at gå til. Underholdningssystemet giver adgang til et stort udvalg af film, programmer, computerspil og musik.

Flyselskabet tilbyder også fly til Island sammen med et stort antal dagture og udflugter i Island, især i sommermånederne – blandt andet den fantastiske Gyldne Cirkel med vandfald og varme kilder samt det afslappende naturlige spabad, Den Blå Lagune.

Flere oplysninger om Icelandairs service og om fly og bestillinger kan findes på www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.