Den Gyldne Cirkel på Island – det perfekte sommerferiemål

icelandair_mountainSommermånederne er på vej, og turisterne strømmer til ’ildens og isens land’ for at blive ’Inspired By Iceland’.

Island er stærkt på vej til at blive et af Europas mest populære sommerrejsemål. Midt i Nordatlanten kan Island glæde sig over fantastiske landskaber fyldt med imponerende søer, elve, vandfald, bjerge og varme kilder.

Islands førende flyselskab, Icelandair, har lanceret et utroligt sommerrejsetilbud som ingen må gå glip af. Turen Den Gyldne Cirkel fører dig til det storslåede vandfald Gullfoss, det verdensberømte geotermiske område omkring Geysir og nationalparken Thingvellir, hvor kontinenterne Europa og Amerika mødes. Turen varer en hel dag, og undervejs får du masser af tid til selv at udforske Islands magi.

Sommerflyene bliver stadig mere populære, så Icelandair sætter stadig flere afgange ind i ruteplanen. I år kan der allerede ses en stigning på 13 % i forhold til i fjor som et resultat af den voksende interesse for Island som turistmål. Udvidelsen af ruteprogrammet omfatter Seattle, New York, Paris, Helsinki, Amsterdam og Trondheim.

Vil du vide mere om Icelandairs tur Den Gyldne Cirkel og bestille fly til Island i sommer? Så kig ind på www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.