Forsalget til Musikfestivalen Iceland Airwaves starter

iceland_airwavesDen islandske musikfestival Iceland Airwaves, som af bladet Rolling Stone er blevet kaldt „den hippeste forlængede weekend i den årlige musikfestival-kalender“, har meddelt, at forsalget starter nu og offentliggør sin første liste over bands til årets udgave af festivalen.

Musikfestivalen Iceland Airwaves, som i år finder sted fra den 13.-17. oktober, er et trækplaster for tusindvis af mennesker fra alle afkroge af verden, der gerne vil opleve ikke blot fantastiske internationale musiktalenter, men også al den kultur og naturskønhed, som Island kan tilbyde.

Festivalen har allerede annonceret den første liste over bekræftede internationale og islandske bands for 2010. På plakaten er nu JJ (SE), Think About Life (CA), Basia Bulat (CA), Junip (SE), Slagsmålsklubben (SE), Oh No Ono (DK), Joy Formidable (UK), Efterklang (DK), The Amplifetes (SE), Agent Fresco (IS), MINUS (IS) og Seabear (IS).

Iceland Airwaves afholdes i hjertet af hovedstaden, som ud over at markedsføre sig selv som det perfekte sted at afholde en festival desuden er omgivet af de mest fascinerende og inspirerende landskaber i verden – alt sammen lige inden for rækkevidde. Så når du har oplevet festivalens legendariske natteliv, hvorfor så ikke kigge på nogle gejsere, vandfald, lavamarker, gletsjere, laguner og hele det fantastiske landskab, som Island har at vise dig?

Festivalens sponsor, Icelandair, tilbyder en ’Icelandair Airwaves’-pakke bestående af fly, hotel og festivalpas, som giver dig adgang til alt det, der kommer til at foregå den 13.-17. oktober. Flere oplysninger om fly til Island og Iceland Airwaves kan findes på www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.