Vandrehjem og hostels på HostelBookers er klar med julegaver, gratis måltider og fester til folk på juleindkøb

hostelbookersHostelBookers tilbyder kunderne den ultimative julegave – overkommelige juleferier i de mest fortryllende byer i Europa.

Byerne London, Berlin og Prag er alle sammen perfekte til en vinterstorbyferie, der ikke sprænger budgettet. Disse byer har nogle af de bedste julemarkeder i Europa, hvor man kan gøre sine indkøb i fin stil og samtidig indsnuse den autentiske atmosfære som på en traditionel ferie.

Markederne i Berlin og Prag har flere hundrede boder, hvor der sælges traditionelt kunsthåndværk og lækre fristelser som varm gløgg og ristede kastanjer. Londons indkøbsmarkeder, skøjtebanen ‘Winter Wonderland’ i Hyde Park og de berømte lysdekorationer i Oxford Street giver også masser af julestemning.

At rejse på ferie ved juletid kan godt se dyrt ud, men hostels tilbyder et overkommeligt alternativ til en traditionel juleferie. Og for virkelig at komme med gode budskaber i år har HostelBookers slået sig sammen med tre af de bedste vandrehjem i hver by for at give gæsterne nogle super julegaver.

Sir Toby’s Hostel i Prag tilbyder særlige julepriser for alle bestillinger, der sker gennem HostelBookers website. På et af de bedste ungdomsvandrehjem i Prag holder personalet en juleaftensbuffet med alt, hvad der hører til.

Hold jul på et hostel i London med The Journey’s Hostel Kings Cross. Overnatninger bestilt til den 20.-27. december er helt nede på små £10 pr. person, og så følger der en kæmpestor bunke julegaver oveni. Gæsterne kan nyde at have gratis adgang til de bedste lokale klubber, kuponer til gratis drinks i en af de lokale pubber og 30 % rabat på en cool London-restaurant. Der er oven i købet en julefest, hvor der synges julesange.

Generator Hostel i Berlin har nogle førsteklasses overraskelser til gæsterne her i december, med en gratis traditionel julemiddag, velkomstdrink og julefest den 24. Generator Hostel disker også op med et VIP-julepakketilbud ved bestilling gennem HostelBookers, med tre nætter i et fælles værelse inkl. aftensmad for € 49.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.