I Skandinavien er der nu adgang til sjældne skydevåben takket være adgang til en auktion for antikke skydevåben

rock-island-auctionAuktionshus RIA, der fokuserer på antikke våben og militære memorabilia har for nyligt bebudet endnu en auktion af skydevåben ”Premiere Firearms”, som afholdes fra den 4. til den 6. december.

Mere end 2800 forskellige våben fra borgerkrigstiden i USA; klassiske Colt revolvere og andre skydevåben bortauktioneres den 4. 5. og 6. December af firmaet Rock Island Auction Company I bygningen på 7084 m2 i Moline i staten Illinois i USA.

Grundlæggeren af Rock Island Auction Company, Patrick F. Hogan, værdsætter europæiske efterspørgsel efter disse produkter og udvider derfor adgangen til auktionen via on-line adgang for skandinaviske samlere, der ikke personligt kan komme til auktionen. Dette er en enestående mulighed for ivrige samlere af antikke skydevåben og militære memorabilia i Skandinavien.

Under auktionen udbydes udvalgte sjældne amerikanske militære skydevåben. Prototyper af våben og ekstraordinært sjældne våben fra samlere. Seks sjældne våben af klasse III udbydes på auktionen.

Det drejer sig først og fremmest om en original model af maskinpistolen Thomspson version Volt 1921/1928 U.S. Navy. For det andet udbydes den sjældne ”Snabb” Springfield riffel, model 1903, en eksperimentiel halvautomatisk riffel. Desuden udbydes en M1 Karabinriffel fra anden verdenskrig i en såkaldt ”Presentation Grade” hvor våbnet sælges med en speciel udstillingsæske.

En af de vigtigste emner på ”Premiere Firearms” auktionen er en nyopdaget Kriefhoff ”Presentation” Luger med graveringer fra produktionen. Denne unikke samlerobjekt er een af kun frem kendte pistoler a mærket Krieghoff ”Presentation” og den er ledsaget af et originalt læder pistolhylster og to patronmagasiner. At eje dette våben af ”Presentation Grade” Krieghoff er uden tvivl noget af det ypperste for en samler af skydevåben.

Firmaet RIA er det førende auktionshus der forkuserer på skydevåben og militære memorabilia. Firmaets credo er velimformerede kunder. Dette har hjulpet firmet til at få kontakt til samlere i Skandinavien og andre lande.

Et to-binds farvekatalog kan bestilles on-line på web siderne for Rock Island Auction.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.